Velkommen!

Velkommen til Skolekorpset i Lunner, korpset for alle skolelever i Lunner kommune! Vi består av tre korps; rekruttene, mellomkorpset og hovedkorpset.

 

Hvor finner du oss?

Skolekorpset i Lunner holder til på Frøystad. Der har vi alt utstyret vårt, og der gjennomføres alle fellesøvelsene.

 

Når øver vi?

Alle korpsene øver hver mandag, og korpset følger i utganspunktet skoleruta.
I tillegg til fellesøvelsene har alle musikerne i korpset private timer med egen instruktør. Disse timene gjennomføres rundt om på de forskjellige skolene i kommunen.

 

Hvem lærer oss å spille?

Korpsets dirigenter og instruktører leies inn fra Kulturskolen, så alle musikerne får oppfølging og opplæring av profesjonelle instruktører.

 

Hvem kan spille i korpset?

Korpset er for alle skoleelever i Lunner kommune. Vi trenger flere musikere, så hvis du ønsker å lære å spille et instrument og å spille i et korps, så kom til oss!

 

Når kan jeg begynne i korpset?

Vi ønsker helst at barna begynner den høsten de starter i 3. klasse på skolen, men det er aldri for sent å begynne! Ta kontakt og møt opp når korpset har øvelse.Alle får utdelt instrument den dagen de begynner i korpset, og begynner med private timer med instruktør med en gang. I tillegg deltar alle rekruttene på rytmeskole den første tiden de er i korpset, før de etterhvert begynner med fellesøvelser der de spiller på instrumentet de er tildelt.

 

Hvor mye koster det?

De som er med i hoved- og juniorkorpset betaler 850 kroner per halvår. Rekruttene betaler 600 kroner per halvår.


Har du barn i korpset?

Vi oppfordrer deg til å melde deg inn i den lukkede gruppen for Skolekorpset i Lunner på facebook, i tillegg til å like den åpne facebook-siden til korpset!

Siste nytt

Åpen øvelse

28.08.2014 08:41

Skolekorpset i Lunner har åpen øvelse der interesserte kan komme å få informasjon om korpset, prøve instrumenter, høre på korpset spille, og forhåpentligvis melde seg inn.

 

Vi har satt opp følgende datoer for åpen øvelse:

  • 1. september 17:30 - 20:30: Frøystad, gamle Lunner ungdomsskole
  • 8. september 17:30 - 20:30: Harestua skole
  • 15. september 17:30 - 20:30: Grua skole

For mer informasjon, kontakt Morten Thorstensen (tlf: 90679646).

<< 1 | 2